gimnastic-banner-the-beat-challenge

Prèvia de play-off al Nou Estadi Costa Daurada

A partir de les 17.45 h, Xaranga els Guirigalls, DJ Percu, accions de Landfest i rebuda a l’equip

El Gimnàstic de Tarragona organitza la prèvia en aquesta tornada de la primera eliminatòria d’ascens a Segona Divisió A. Aquest diumenge, abans del partit davant l’AD Ceuta FC (19.45 h) música i ambient abans de l’important duel al Temple. 

Al Nou Estadi Costa Daurada el caliu començarà a partir de les 17.45 h: 

Accions prèvies al partit 

  • A les 17.45 h, de la mà de Rambla Digital, la Xaranga Guirigalls (@xaranga_guirigalls) de Tarragona amenitzarà l’inici de la prèvia pels voltants de l’Estadi.
  • A les 18.10 h aproximadament, rebuda a l’autocar de l’equip.
  • A les 18.45 h, s’obriran les portes de l’Estadi i arrencarà l’actuació del DJ Percu (@djpercu), artista local i nastiquer.

Accions mitja part del partit de la mà de LANDFEST (Festival que es celebrarà a les instal·lacions del Club del 24 al 28 de juliol)

  • L’artista tarragoní Markos (@markos_oficialmusic) presentarà “Diga’m el teu nom” del nou àlbum Henko, ja disponible a totes les plataformes.
  • Coreografia de les noies de la comparsa Platinum sobre la cançó de Rihanna Rude Boy Remix Súper Bowl.

NOTA: El Gimnàstic de Tarragona recomana a tots els socis i aficionats arribar ben d’hora a les immediacions de l’Estadi i, un cop s’obrin les portes, accedir el més aviat possible als seus seients per continuar gaudint de la prèvia i evitar les cues.

gimnastic-ucrania