gimnastic-banner-the-beat-challenge

Promoció pel Nàstic – RC Deportivo

Des de 5 € l’entrada (exclusivament per als socis)

El Gimnàstic de Tarragona ofereix una nova promoció exclusiva per als abonats 2023-2024 pel proper duel davant el conjunt gallec.

Cada soci podrà adquirir fins un màxim de 4 entrades de la zona on estigui abonat per venir acompanyat en el duel de la jornada 27. El preu especial unitari per aquest partit és:

Gols: 5 € / Preferent: 7,5 € / Tribuna 12,5 €

En el cas de completar-se la zona, el soci podrà continuar beneficiant-se de la mateixa promoció en un dels sectors del Temple amb preu inferior. Recordem que el partit es disputarà el diumenge 10 de març, a les 12 h, al Nou Estadi Costa Daurada. Aquesta promoció està limitada a l’aforament de cadascuna de les zones esmentades.

La venda es realitzarà únicament de forma presencial al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i caldrà ensenyar el carnet de soci vigent.

L’horari d’atenció al soci és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores i, els dies de partit, des de dues hores abans de l’enfrontament. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions de la promoció.

NOTA: Qualsevol aficionat que llueixi vestimenta o roba identificadora de l’equip rival del Nàstic, serà reubicat a la zona reservada a l’afició contrària.

gimnastic-ucrania