Punt per a la confiança

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit un punt molt valuós al camp del tercer classificat, l’Sporting de Gijón, a l’empatar 3 gols a 3. D’aquesta manera els granes callen les veus que el donaven per mort i treu un punt que, tot i ser insuficient, l’acosta a la salvació.
L’Sporting s’ha avançat ben aviat, gràcies a un penal transformat per Bilic al minut 3. Tot i això, els de Tarragona no han baixat els braços i han cregut en la remontada. Els granes han estat a punt de marcar en el 25′, però el gol de l’empat no ha arribat fins al límit de la primera part, quan Abel ha batut a Roberto de cap.
Els asturians han intentat tornar a avançar-se en el començament de la segona part i Bilic, quan tan sols es portaven 8 minuts ho ha aconseguit, ja que ha rematat sol dins l’àrea. Eren els moments més complicats del Nàstic, que veia com altre cop els errors defensius dictaven sentència. Però llavors ha arribat Campano, que ha volgut apuntar-se a la festa i en el 58′, tan sols 5 minuts després, ha fet el 2 a 2 de falta. Restava encara mitja hora i els de Tarragona veien possible la segona victòria a domicili. Els minuts següents han estat molt oberts, amb bones ocasions pels dos conjunts, fins que Omar, en el 78′ ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea petita per tornar a posar l’Sporting per davant en el marcador.
Quedaven 10 minuts i tot semblava indicar que el Nàstic tornaria amb les mans buides de Gijón, fins que pràcticament en lúltim minut, ha aparegut Moisés per fer el que millor sap, un gol que servia per empatar i corroborar la bona imatge que els de César Ferrando han demostrat avui.