RCD Espanyol 2-1 Nàstic

Avui a les 19 hores, el Nàstic i el RCD Espanyol han saltat a la gespa del Nou Estadi per disputar la semifinal de la Copa Catalunya. Abans d'iniciar el matx, s'ha fet un minut de silenci pel recentment desaparegut Jesús Farga. L'Espanyol ha aconseguit classificar-se gràcies als dos gols que ha marcat Osvaldo.

Els primers minuts han estat dels de Pochettino. El Nàstic ha avisat al minut 20, Powel després d'una bona combinació li ha fet una passada a Morán però el madrileny no ha arribat. Al 25' ha estat Peragón qui ha tingut una bona ocasió, però el seu xut ha sortit fregant el pla dret de la porteria espanyolista. Els grana s'han avançat al marcador al minut 37 amb un gol d'Eloy Gila. El davanter del Nàstic ha rebut una centrada de Tuni des de la banda, i no ha perdonat. Tres minuts després ha vingut l'empat. Osvaldo ha rematat de cap a la frontal de l'àrea petita després de 'assistència de Javi López. Thievy ha pogut trencar l'empat però Rubén Pérez ha estat atent i ha refusat el xut.

L'Espanyol ha sortit fort a la segona part i quan només corria un minut de joc, un potent xut d'Osvaldo s'ha perdut per sobre de la porteria dels grana. Poc després Powel s'ha quedat sol davant d'Álvarez però el porter ha aturat sense problemes. Al 55', després d'un gran embolic a l'àrea petita, el Nàstic ha pogut refusar dos ocasions clares de gol, i evitar la conexió entre Osvaldo i Verdú. Al 58' Powel ha tingut l'ocasió més clara dels grana, al intentar una xilena des de dintre de l'àrea petita, aprofitant la sortida d'un còrner, però el porter de l'Espanyol ha aconseguit aturar el xut. A falta de 20 minuts pel final del partit, l'Espanyol ha pressionat molt i, al final, ha arribat el gol. Al 86', Osvaldo ha marcat de cap el 2 a 1 definitiu.