RCD Mallorca 2 – 2 Nàstic

El conjunt grana empata després d’avançar-se 0-2 a la primera meitat amb gols de Mossa i Naranjo. Els mallorquins han empatat després d’un gol de penal de Lago Júnior i l’altre de Brandon. Amb el 0-2, Reina ha aconseguit aturar una pena màxima.

Els primers instants del matx han estat marcats pel domini de la possessió dels grana, buscant la porteria de Cabrero i evitant contraatacs locals. Els de Vicente Moreno, que avui arribava a la xifra de 100 partits dirigint al Nàstic en lliga, s’han avançat amb el gol de Mossa. El lateral feia el seu primer gol amb la samarreta tarragonina després d’un xut potent des de fora l’àrea. Al minut 37, a la sortida de cantonada ha rematat Pablo Marí i un defensor local ha aconseguit enviar novament a córner. I al servei, una jugada assajada servida per Tejera, Iago Bouzón l’ha deixat per a José Naranjo per fer el 0-2 amb una bona remata de cap. Aquestes dues ocasions han permès als tarragonins obtenir una bona renda favorable per afrontar la segona meitat. Per la seva banda, els locals no ha gaudit de cap ocasió de gol en els primers 45 minuts, ja que el Nàstic ha esvaït tots els intents d’aproximació a l’àrea de Reina.

En la represa, el Nàstic ha sortit disposat a augmentar el resultat. Al minut 52, l’àrbitre ha decretat penal favorable als locals. Reina, amb una gran estirada, ha aturat la pena màxima executada per Brandon. El porter grana també s’ha mostrat inexpugnable al minut 57, després d’aturar una rematada llunyana d’Oscar Díaz. Un minut després, s’ha produït la primera substitució visitant. Emaná ha deixat el seu lloc a Levy Madinda. Al minut 62, els nastiquers haurien pogut sentenciar el marcador mitjançant una rematada de Iago Bouzón que s’havia sumat a l’atac. Malauradament, la pilota ha topat en un defensa. I un minut després, l’àrbitre ha xiulat un nou penal pels interessos dels balears. En aquest cas, l’encarregat de llençar-lo ha estat l'ex-grana Lago Júnior, que no ha fallat des dels 11 metres tot i que el meta Reina ha encertat la direcció escollida per l’ivorià. Al minut 67 ho ha provat de falta el golejador Naranjo de, que ja porta quatre jornades consecutives marcant. L’andalús no ha trobat la porteria de Cabrero. Vicente Moreno ha fet un nou canvi, en aquest cas en punta. Aníbal ha deixat al seu lloc a De la Espada, que reapareixia després de la seva lesió. Al minut 77, Pablo Marí ha estat molt encertat per evitar una ocasió de gol local. I dos minuts després, Reina atrapava amb seguretat una centrada per sota des de la banda esquerra. Mentre que al minut 81, el Nàstic s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió per doble targeta groga a Pablo Marí. Aquest fet ha provocat la tercera substitució. Xavi Molina ha accedit al terreny de joc al lloc de Tejera. Un minut després, els locals han posat l’empat mitjançant Brandon, que ha esperat la pilota al segon pal per rematar en comoditat. Ja en temps afegit, els locals han gaudit d’una última ocasió per culminar la remuntada, però la pilota ha sortit a fora de porteria. Després dels quatre minuts de temps extra s’ha arribat a la conclusió del matx; fet que significa la sisena jornada consecutiva sense conèixer la derrota.

La setmana vinent, el conjunt grana rebrà la visita del Real Valladolid, en la que serà la jornada 27 del campionat. El matx es disputarà el diumenge 28, a les 17.00 hores, al Nou Estadi.

Nàstic: Reina, Xisco Campos, I. Bouzón U.Z, P. Marí, Mossa, Aburjania, Tejera (Molina, 83'), J. Assoubre, J. Naranjo, Emaná (Madinda, 58’) i Aníbal.Z (De la Espada, 73’).

RCD Mallorca: Cabrero, Company, Oriol (Campabadal, 39’), Oscar Díaz, Brandon, Pol Roigè (Salomao, 55’), Lago Júnior, Yuste, Aveldaño, Kassim (Ortuño, 58’), Damià Sabater.

0-1, Mossa (21’), 0-2, J. Naranjo (38’), 1-2, Lago Júnior (64’, p.), 2-2, Brandon (84’).

Mossa (13’), Tejera (45’), Sabater (60’), I. Bouzón (62’), Aníbal (63’), Lago Júnior (65’), Marí (65’), Marí (81’), Madinda (88'), Reina (90’).

Sr. Francisco M. Arias López (Col·legi càntabre).