Real Murcia 2-2 Nàstic

El Nàstic ha tret un punt de la Nueva Condomina en un matx ple d'alternances. Malgrat que els de Jorge D'Alessandro s'han avançat amb un gol d'Alex Ortiz de penal, el Murcia ha donat el tomb al marcador. Un gol de Peragon ha posat l'empat definitiu a 2 al marcador. El Nàstic ha estat el clar dominador dels primers 45 minuts. Tot i que la sortida al camp dels locals semblava superior, els de Jorge D'Alessandro han anat fent-se amb la pilota i amb el control del matx. Sortint des del darrere amb la bola controlada, els grana han començat a crear perill. En el minut 10 l'àrbitre ha anulat un gol d'estratègia de Xisco Campos. Quatre minuts després Raul Fuster ha servit una falta directa per sobre del travesser de Javi Jimenez. Mentre que Ruben Pérez frenava totes les opcions locals, els grana anaven guanyant metres i cada cop les opcions eren més clares. Abans de la mitja part ha arribat la millor de totes. Longás ha combinat a la perfecció amb Moran dins l'àrea del Murcia i, després de retallar el porter, el seu xut s'ha estavellat al pal de la porteria de Javi Jimenez. Abans d'acabar encara hi hagut temps per tenir una altra. En aquesta ocasió Millan i Moran no s'han entès i no han pogut rematar una centrada de Raul Fuster. Amb el 0-0 s'ha arribat a la mitja part a la Nueva Condomina. La segona meitat ha començat amb un Murcia molt fort, que ha dominat els primers compassos. Però la reacció grana no s'ha fet esperar i ha estat liderada per Tuni, que havia substituït Millan en el descans. Precisament el balear ha protagonitzat la jugada del gol. Un eslàlom del sollerí ha acabat amb unes mans i Alex Ortiz ha transformat la pena màxima. Era el minut 59 i el Nàstic es trobava còmode sobre la gespa. Però ha durat poc l'alegria, ja que cinc minyts després, en el 64, el recent entrat Cristian Garcia ha culminat la jugada de l'empat. El gol ha tornat a fer moure la banqueta a Jorge D'Alessandro, que en els minuts posteriors ha donat entrada a Peragon i Alvaro Rey. Però el Murcia ha tornat a colpejar. En una jugada d'estratègia des del córner Borja ha remuntat el matx, anotant el 2-1. Semblava que els locals es podrien acomodar amb l'avantatge, però no ha estat així, el Nàstic ha tret el coratge i ha tornat a igualar el partit. Peragon ha culminat una internada per la dreta d'Alvaro Rey. El madrileny marcava així el seu primer gol amb la samarreta del Nàstic. Quedaven poc més de deu minuts i tot un món per endavant. Malgrat que els grana han disposat de vàries ocasions per a decantar la balança al seu favor, el resultat s'ha quedat immòbil fins al final, repartint un punt per cada equip. La propera cita dels grana serà dimecres al Nou Estadi contra el Deportivo de la Corunya a les 22h.