gimnastic-banner-the-beat-challenge

Recollida de medicaments i material sanitari per Ucraïna

Xino-Xano i Nàstic també s’uneixen solidàriament

El Gimnàstic de Tarragona col·labora amb la Llar d’Infants Xino-Xano, membre del Club Empresa grana, per recollir el màxim nombre de medicaments i material sanitari pels refugiats ucraïnesos afectats per la guerra.  

Tots els socis i aficionats que ho desitgin podran fer entrega dels productes demandats: analgèsics, paracetamol, ibuprofè, antiinflamatoris, antibiòtics, venes, bolquers i celox.

Els punts de recollida establerts per aquesta acció solidària són els següents:

  • Aquest diumenge, en el partit davant la UE Costa Brava, a partir de les 15 hores al Nou Estadi (monòlit dels 100 anys del Club)
  • Fins al 18 de març a Xino-Xano Escola Bressol (Avinguda dels Països Catalans, 29, Tarragona, de dilluns a divendres de 7.30 a 18 hores)
  • Fins al 18 de març, al Pavelló del Club Gimnàstic (de dilluns a divendres de 16 a 22 hores)

Pel partit davant la UE Costa Brava, al monòlit dels 100 anys del Club situat a l’accés principal del Nou Estadi, l’entitat facilitarà un estand per a que tots els nastiquers que ho desitgin puguin col·laborar amb els medicaments i productes sanitaris més sol·licitats.

Recordem que el partit davant el conjunt català es jugarà aquest diumenge 13, a partir de les 17 hores, al Nou Estadi de Tarragona. En aquesta acció solidària, organitzada per la Llar d’Infants Xino-Xano, des del Nàstic es vol aconseguir el màxim nombre de medicaments possibles, els quals seran destinats a Càritas, associació encarregada d’entregar-los a la població afectada per la malaurada guerra.

gimnastic-ucrania