gimnastic-banner-the-beat-challenge

Recollida de pilotes noves pel ‘Cap nen sense Joguina’

Col·labora i emporta’t una entrada gratuïta pel partit davant l’Hércules CF

El Gimnàstic de Tarragona participa en la campanya ‘Cap nen sense Joguina’ per a que tothom pugui tenir el seu regal de Nadal, en el cas de l’entitat grana, es recolliran pilotes noves pels nens i nenes sense recursos.

A més, en aquesta acció solidària es regalarà una entrada de Gol Nord o Gol Sud per l’últim partit de l’any 2019, el que enfrontarà a l’equip davant l’Hércules CF. Els socis i/o aficionats que vulguin aportar una pilota solidària oficial del Nàstic, també amb l’entrada de regal, la podran trobar a la Botiga Museu de l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona en els següents horaris: dilluns (16.30 a 20 h), de dimarts a divendres (10 a 13.30 i de 16.30 a 20 h) i el dissabte (de 10 a 14 h).

Pel partit davant l’Hércules, a l’accés principal del Nou Estadi, el Club facilitarà un estand per a que tots els nastiquers que ho desitgin puguin col·laborar amb una pilota de qualsevol esport per estrenar. També es podran fer les donacions a les oficines del Nàstic en l’horari habitual de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

Recordem que el partit davant el conjunt alacantí serà l’últim abans de les festes de Nadal i es jugarà el diumenge 22 de desembre, a partir de les 17 hores, al Nou Estadi de Tarragona. En aquesta acció solidària volem aconseguir el nombre màxim de pilotes per Creu Roja Joventut i que tots els nens tinguin la seva joguina nou amb la major il·lusió.

gimnastic-ucrania