gimnastic-banner-the-beat-challenge

Reconeixement al Juvenil A del Nàstic

Aplaudiment dels socis per la gran temporada

Els components del Juvenil A del Gimnàstic de Tarragona 2020-2021 van ser partícips de la victòria del primer equip davant el CD Alcoyano. Abans de la disputa del matx, el president Josep Maria Andreu va saludar a tècnics i jugadors, a més de donar-los-hi l’enhorabona pel gran curs que estan realitzant, al mateix camp annex al Nou Estadi. Junts es van fer la fotografia de família per després anar cap a l’Estadi i viure el transcendental partit dels de Toni Seligrat.

A la mitja part, ja amb l’1-0 favorable als grana, l’equip de Divisió d’Honor va desfilar sobre la gespa fins al cercle central, i així rebre el reconeixement per aquesta temporada històrica que estan completant per part dels nastiquers presents a les grades del Nou Estadi.

Cal recordar que els de Felip Ortiz van finalitzar la primera fase de competició regular com a líders amb 36 punts, amb un bagatge de 11 victòries, 3 empats i només 4 derrotes. En aquesta segona fase, on s’enfronten davant els millors equips del Catalunya, Aragó i Balears, els grana estan situats a la tercera posició del grup 3C; empatats amb el FC Barcelona, que ocupa la segona posició, i a tan sols 3 punts del líder, el RCD Espanyol B. Tots dos conjunts seran els propers rivals del Nàstic en les dues jornades pendents per disputar.

La plantilla 2020-2021 la componen:

Jugadors: Boaz Hallebeek, Marc Montalvo, Oscar Romero, Albert Querol, Santi Guzmán, Eric De las Heras, Guille Fàbregas, Roman Grigoriv, Xavier Samper, Salva Bes, Alain Martínez, Alex Romaguera, Kim Lorca, Samu De la Fuente, Roger Munells, Sergi Quirós, Marcel Céspedes, Oscar Grela i Cristian Muñiz.

Tècnics: Felip Ortiz, Javi Robles, Alex Gómez, Manolo Montoro, Ian Hurtado, Pau Sánchez, Aleix Llobet, Ricard Guillemat, Ricard Pacheco, Josep Aragonés i Alberto Pérez.

gimnastic-ucrania