Reocín 3 – 0 Nàstic (femení)

El femení ha perdut avui per 3 gols a 0 al camp del Reocín. Les noies d'Ivet Martínez han pogut avançar-se al marcador al 4' amb un gol de Carla Ventura, però l'àrbit ha xiulat fora de joc, al minut 25 les locals han marcat l'1 a 0 amb un gol de Lucía Garcia i minuts abans de marxar al temps de descans les locals han fet el 3 a 0 definitiu després d'aprofitar errors en defensa de les grana.

Durant la segona part el Nàstic ha mantingut la possessió de pilota i ha dominat el partit, Carla Ventura ha tingut una altra oportunitat d'acursar distàncies al marcador però la pilota ha passat fregant el pal. Al final del partit, l'entrenador grana ha volgut destacar "la molt bona segona part que han fet les jugadores" i ha lamentat la falta de definició de cara a porteria.

Les d'Ivet Martínez tenen ara dos compromisos consecutius a casa molt importants i vitals per lluitar per la permanència.