Reus 0-3 Nàstic (Juvenil A)

El Juvenil del Nàstic continua imparable. Aquest matí ha sumat una nova victòria davant el cuer de la taula, el Reus. Els grana han tingut el control del matx i la possessió de la pilota. Amb tres gols a la segona meitat han resolt el partit.

En la primera part, els d'Iván Moreno han dominat el joc mentre que els locals intentaven crear perill a la contra. Els reusencs han gaudit d'una bona ocasió amb un xut que s'ha estavellat al travesser. Poc després, Izan també ha pogut obrir el marcador però el seu xut ha anat massa alt. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans. En el minut 50, Miranda ha tret una falta que Gesti ha rematat enviant la pilota al fons de la xarxa. A partir del primer gol els de Manel Cazorla s'han vingut a baix i els tarragonins ho han aprofitat per ampliar distàncies. Primer Juan, que havia entrat feia tres minuts al camp, qui ha marcat el segon després d'una assistència d'Eugeni i després el mateix Eugeni en una falta llunyana ha anotat el 0 a 3 definitiu.

El Juvenil grana ha pujat una posició a la taula, ara és quart, i s'ha ficat per davant del Zaragoza que demà s'enfrontarà al Barça. El Nàstic jugarà el proper dissabte a les 16h. contra el Mallorca.

Reus Deportiu-Nàstic: 0-1 Gesti (50'), 0-2 Juan (77') 0-3 Eugeni (84'). Àrbitre: Oliva Bueno