gimnastic-banner-the-beat-challenge

Rubén Bladé, la veu del Nou Estadi

20 temporades com a speaker grana

L’ speaker oficial del Gimnàstic de Tarragona encadena 20 temporades consecutives sent la veu en els partits al Nou Estadi. Des de la cabina, Rubén ha cantat alineacions, gols, canvis i qualsevol tipus de missatges informatius als nastiquers i aficions rivals presents en els enfrontaments com a local.

Abans d’encetar la temporada 21 a la megafonia i coincidint amb les proves de so del Nàstic – UE Olot, Rubén Bladé va rebre de mans del president Josep Maria Andreu la samarreta commemorativa per aquesta xifra rodona que suposa la participació en 714 partits oficials; dels quals 389 corresponen a la lliga, 11 al play-off i 17 a la Copa del Rey.

El partit de la passada temporada davant el Valencia CF Mestalla, on l’equip va acabar remuntant i posteriorment es va donar per finalitzat el curs esportiu, va suposar que Rubén completés dues dècades a la cabina del Nou Estadi amb més de 600 gols del Nàstic cantats. Entre aquests, els més especials corresponen als que van suposar el camí als 3 ascensos a Segona Divisió A (2001, 2004 i 2015) i el de Primera Divisió al 2006.

El debut, la temporada 2000-2001, va ser en un partit amistós de preparació davant l’equip romanès del National Cimentul Fieni. Posteriorment, Rubén Baldé va continuar a cabina en el transcurs de la temporada oficial que es va culminar amb l’ascens a la categoria de plata.

gimnastic-ucrania