Sabadell 1-0 Nàstic

El Nàstic ha perdut per la mínima a la Nova Creu Alta de Sabadell. El gol de Bueno ha estat suficient per tombar la ratxa de tres partits sense perdre que duien els homes de Jorge D'Alessandro. El solitari gol d'Aaron Bueno ha estat el protagonista d'una primera part igualada, amb nombroses arribades a les dues àrees però sense grans ocasions de gol. Els grana han sortit amb les coses clares: pressionant la sortida de pilota dels locals i buscant la profunditat de Tuni i. Moran com a principal arma d'atac. Precisament entre aquests dos jugadors s'han repartit les accions de perill grana. Tuni ha tingut una de les primeres accions en el minut 12 i el mateix jugador balear, en una jugada posterior ha assistit a Rodri, però el xut del valencià l'ha aturat en una gran estirada De Navas. En el minut 19 ha arribat la jugada que canviaria el primer temps. Un córner llençat pels locals, ha estat pentinat al primer pal i Aaron Bueno ha rematat creuant la pilota fins al fons de la xarxa de la porteria de Ruben Pérez. Després del gol Jorge D'Alessandro ha donat entrada a Abalo, substituint Galindo. Amb l'avantatge en el marcador els arlequinats s'han trobat molt més còmodes sobre la gespa de la Nova Creu Alta i,tot i que els grana han buscat encara més el gol, el resultat favorable als de Carreras s'ha mantingut fins al descans. Els locals han sortit a la segona meitat amb un 1-0 que els ha donat ales, i han aprofitat la tranquil.litat del marcador a favor per desplegar els seus millors minuts. Els grana han aguantat les embrenzides locals però no trobaven la fluïdesa d'altres dies. Als vint minuts Jorge D'Alessandro ha donat entrada a Orbegozo, que ha substituït Rodri, deixant un lloc al mig del camp per Longás. A partir d'aquí el Nàstic ha recuperat poc a poc la iniciativa i ha viscut els millors minuts de la represa. Amb tot, les accions de perill no es traduïen en gol. Tot i que el pas dels minuts i la fatiga ha fet acte de presència en el ritme del partit, el matx ha renascut quan no és quedaven 2 minuts pel 90, amb l'expulsió d'Agustin per una falta sobre Orbegozo. El Nàstic ha disposat aleshores de les millors ocasions, en especial la que ha tingut Mikel Orbegozo, però el seu xut la desviat De Navas. El Nàstic torna de Sabadell amb les butxaques buides i el proper partit serà diumenge a l'estadi, contra l'Alcorcón a les 19:45h.