S’acaba la ratxa positiva

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 2 gols a 1 contra el Tenerife i ha trencat d’aquesta manera la bona ratxa de resultats dels últims dos mesos. Tot i això, els tarragonins ja estan salvats i han tingut diverses ocasions per endur-se algun resultat positiu de les illes.
Culebras en els primers minuts ha fet el primer gol del Tenerife, després d’una jugada assajada dels locals que Rubén no ha aconseguit blocar. Poc després, però, el Nàstic ha aconseguit igualar el marcador, després d’una gran jugada de Jandro, Óscar Rubio, que ha centrat perquè Calle marqués a plaer. A partir d’aquell moment els granes han cedit la pilota al rival, que encara no tenia la salvació matemàtica. Nino, en el 39′ ha aprofitat una passada a l’espai per fer el 2 a 1 definitiu. En els segons 45 minuts Jandro i Óscar Rubio han tingut ocasions clares per refer l’empat, però la sort aquesta vegada ha girat l’esquena als tarragonins.