gimnastic-banner-the-beat-challenge

S’amplia l’interval fins al soci número 2019

157 entrades disponibles pel Nàstic – RCD Espanyol B

El Gimnàstic de Tarragona informa que un cop superats els tres dies per recollir l’entrada dels socis agraciats en el sorteig pel partit de diumenge al Nou Estadi, un total de 157 entrades estan a disposició dels socis.  

Per tant s’amplia la franja a 157 socis més, concretament, els que al carnet tinguin del número 1863 al 2019 disposaran de tres dies més per recollir l’entrada que els hi correspon per gaudir en directe del primer partit amb públic de la temporada 2020-2021.

Aquesta entrada serà vàlida únicament per diumenge i s’ha de retirar presencialment a les oficines del Nou Estadi o a la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya dintre dels horaris establerts. El soci, quan vagi a recollir l’entrada als punts d’atenció, caldrà que doni conformitat al document d’autoresponsabilitat i mostri el seu DNI o passaport vigent.

Únicament els socis afortunats en el sorteig i residents fora de la comarca del Tarragonès, podran enviar un correu a protocolo@gimnasticdetarragona.cat sol·licitant la reserva de l’entrada pel partit, que podran recollir el mateix diumenge. En altres casos, no es realitzarà cap tipus de reserva prèvia.

Horari recollida d’entrades

  • Oficines del Nou Estadi: divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 20 h. El dissabte, de 10 a 13.30 h; i el diumenge, de 10 a 12 h (inici del partit).
  • Botiga-Museu 22C Avinguda Catalunya: divendres de 10 a 14 h.

El Gimnàstic de Tarragona es reserva el dret de modificar qualsevol de les indicacions anteriorment esmentades per raons d’aforament i/o indicacions rebudes pels òrgans competents en matèria de sanitat i/o esport.

L’entitat encoratja a tots els socis a gaudir de l’equip i del futbol seguint estrictament totes les mesures sanitàries, desitjant que la totalitat dels socis de l’entitat puguin accedir a les instal·lacions del Nou Estadi i així donar suport a l’equip en els propers partits oficials.

L’estadi obrirà les portes una hora abans de l’inici de l’enfrontament i únicament es podrà accedir per la porta indicada a l’entrada retirada prèviament. Els seients assignats estaran assenyalats amb un adhesiu d’Òptica Teixidó.

En l’accés es comprovarà la temperatura a tots els assistents (màxim 37.3 ºC) i l’ús correcte de la mascareta. A més de la prohibició de fumar a l’interior de les instal·lacions. Mentre que la sortida es realitzarà per sectors, indicats per la megafonia i vídeomarcador del Nou Estadi.

En els accessos i a l’interior del Nou Estadi hi haurà diferents cartells i infografies amb les mesures a seguir en tot moment, així com dispensadors de gel hidroalcohòlic. Mentre que els serveis de bar de l’interior de l’Estadi romandran tancats.

Recordem que aquestes noves mesures són d’obligat compliment i totes aquelles persones que no compleixin la normativa se’ls convidarà a marxar del camp.

gimnastic-ucrania