San Francisco 1-1 Nàstic (Juvenil)

El Juvenil A ha empatat a un aquest migdia al camp del San Francisco. Tot i sumar un punt, els grana no han sapigut aprofitar ni les ocasions clares que han tingut ni la superioritat numèrica. Els mallorquins s'han quedat amb nou després de l'expulsió de Blai al 34' i de Planiol a cinc minuts del final.

Durant el primer quart d'hora els locals han portat el control del joc i els tarragonins no s'han sentit còmodes però poc a poc han anat conectant millor les jugades, i a tenir arribades. Però no han estat encertats en les ocasions clares de les que han gaudit. Al minut 34 el San Francisco s'ha quedat amb un jugador menys després que l'àrbitre li mostrés la segona groga a Blai. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans. Al 54' el col·legiat ha assenyalat penal a favor dels d'Iván Moreno i Eugeni no ha perdonat fent pujant el 0 a 1 al marcador. A partir del gol els mallorquins s'han vingut a dalt i han buscat insistentment l'empat mentre que el Nàstic no ha creat perill. Al 63' una falta lateral ha provocat el 1 a 1. Abans del final del matx, un altre jugador del San Francisco ha estat expulsat amb vermella directa.

El Nàstic jugarà el proper dissabte a casa contra el Cornellà.