gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sant Jordi 2022

Roses solidàries, autògrafs i activitats amb Xino-Xano. També 80 roses per a les usuàries del Sociosanitari Francolí

El Gimnàstic de Tarragona ha celebrat el 23 d’abril sortint al carrer, concretament a la Rambla Nova, per compartir una jornada de cultura i tradició. La recaptació de les roses solidàries, gentilesa de Garden Masó-Navarro, es destina a favor d’Ucraïna.

A l’estand situat a la zona destinada a entitats i clubs esportius, durant tot el matí –fins que la pluja ho ha permès– s’ha pogut adquirir la rosa solidària de Sant Jordi amb l’escut del Nàstic i nombrosos llibres de la història del Nàstic, ja sigui per a un públic adult, i també infantil. El president Josep Maria Andreu, entre d’altres membres del Consell d’Administració, també hi ha participat d’aquesta jornada festiva que deixa la Diada.

A més a més, els jugadors del primer equip masculí, Pol Domingo i Fran Carbia; i les jugadores del femení, Josune Salvador, Georgina Morales i Carla Albadalejo; a més dels capitans del Genuine, Rubén Almazán i Álvaro Cano, han signat autògrafs personalitzats i s’han fotografiat amb tots aquells nastiquers que s’han apropat a l’estand grana.

La canalla s’ha emportat de regal el Petit Conte del Nàstic, a més de pintar la rosa i el drac del Nàstic per participar en el sorteig de lots de Sant Jordi. A banda d’aquestes activitats, amb la col·laboració de la Llar d’Infants Xino-Xano i el Voluntariat Grana també s’ha realitzat un taller de face painting i s’ha facilitat un photocall de la Diada.

Dintre d’aquestes dues accions programades s’han vist tot tipus d’abraçades i mostres afectives per part dels socis i aficionats, que han donat suport als jugadors presents.

Paral·lelament a les diferents accions a la Rambla Nova, s’han entregat un total de 80 roses totalment de franc al Centre Sociosanitari Francolí de Tarragona. Aquesta acció social també ha comptat amb el suport de Garden Masó-Navarro i ha permès que totes les usuàries del centre tinguessin la seva rosa grana de Sant Jordi 2022.

gimnastic-ucrania