gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sant Jordi 2023

Representació grana a la Rambla Nova

El Gimnàstic de Tarragona ha celebrat el 23 d’abril sortint al carrer, concretament a la Rambla Nova, per compartir una Diada plena de cultura i tradició.

A l’estand situat a la zona destinada a entitats i clubs esportius s’ha pogut adquirir la rosa de Sant Jordi amb l’escut del Nàstic i d’altres productes. A més, tots els infants s’han emportat de franc El Petit Conte del Nàstic.

Durant la jornada matinal van passar jugadors i jugadores grana, encarregats de signar autògrafs i facilitar productes del Nàstic o també del col·laborador de la jornada, el Port de Tarragona. De l’equip masculí hi van ser Pol Domingo, Javi Bonilla i Josema Gómez; del femení hi van assistir Claudia Masip i Ane Zubia; a més de nombrosos jugadors del Genuine, encapçalats pels capitans Rubén Almazán i Álvaro Cano.

Diferents membres del Consell d’Administració de la SAE i directius del Club també hi han participat d’aquesta jornada festiva.

Dintre de la jornada, a més dels autògrafs i les fotografies, es van produir tot tipus d’abraçades i mostres afectives per part dels socis i aficionats, que han donat suport a les jugadores i jugadors presents. La Diada, igual com la Jornada Solidària de diumenge al Nou Estadi Costa Daurada, ha comptat amb la col·laboració del Voluntariat Grana i el Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania