gimnastic-banner-the-beat-challenge

Sant Jordi 2024

Roses solidàries i autògrafs de jugadors i jugadores grana

El Gimnàstic de Tarragona ha celebrat el 23 d’abril sortint novament al carrer, concretament a la Rambla Nova, per compartir una jornada de cultura i tradició. En aquesta edició, la recaptació de les roses solidàries, gentilesa de Garden Masó-Navarro, s’ha destinat a millorar els equipaments de competició del nou equip Powerchair del Nàstic.

A l’estand situat a la zona destinada a entitats i clubs esportius s’ha pogut adquirir la rosa solidària de Sant Jordi i també ha estat el punt de trobada de molts nastiquers. Membres del Consell d’Administració i de la Junta Directiva del Club han participat d’aquesta jornada festiva que deixa la Diada de Sant Jordi. A més, cal destacar la participació activa durant tota la jornada de diferents membres del Voluntariat Grana.

Els jugadors del primer equip masculí, Oscar Sanz i Nacho González; i les jugadores del femení, Ane Zubia i Helene Baines, a més de nombrosos jugadors del Genuine, encapçalats per un dels dos capitans, Rubén Almazán, han signat autògrafs personalitzats i s’han fotografiat amb tots aquells aficionats que s’han apropat a l’estand grana.

Dintre d’aquesta jornada festiva i cultural s’han vist tot tipus d’abraçades i mostres afectives per part dels socis i aficionats, que han donat suport als jugadors presents, i membres del Club i la SAE.

gimnastic-ucrania