Segona victòria consecutiva pel Juvenil A

Els de Manel Cazorla van guanyar 3 a 2 al Ferriolense en un partit que van patir més del compte tot i haver aconseguit marxar als vestidora a la mitja part amb un clar 2-0 a favor.

Els de Manel Cazorla van guanyar 3 a 2 al Ferriolense en un partit en que van patir més del compte tot i haver aconseguit marxar a la mitja part amb un clar 2-0 a favor.

A la primera meitat els grana van ser molt superiors al rival, avançant-se en el marcador amb dos gols de Toldrà que feien preveure que el partit estava controlat. A la mitja part s’arribava amb el 2-0 i amb molt bones sensacions gràcies al bon joc desplegat pels tarragonins.

La segona part però va començar malament pels interessos locals. La mala arrancada de l’equip i errors individuals fruit d’aquesta falta de tensió, van permetre al Ferriolense empatar el partit en 15 minuts. Malgrat les dianes visitants els de Cazorla van saber reaccionar i recuperar el control del matx. Els grana tornaven a ser superiors i finalment, en els darrers minuts del partit, arribaria el definitiu gol de Pol que permetia al Nàstic superar als balears.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, es mostrava molt satisfet amb la imatge oferta pels seus. “Estem molt contents, és una victòria important i a més molt treballada. Amb l’empat el guió del partit se’ns ha complicat però hem sabut reaccionar i tornar a ser els protagonistes del matx. Al final el 3-2 fa justícia al bon partit i al bon treball de tot l’equip”.