S’escapa una oportunitat

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut l’oportunitat d’aconseguir els 3 punts contra l’Hércules d’Alacant en un partit que ha acabat amb resultat d’empat a 2, tot i que els granes han marxat a la mitja part amb 2 a 0.
El Nàstic ha sortit amb la voluntat de dominar el partit i obtenir un triomf balsàmic. Ben aviat els de Tarragona s’han posat per davant gràcies a N’Gal, que ha creuat la pilota a Calatayud. Era el minut 6, de manera que encara quedava tota la primera part per endavant. A mesura que passaven els minuts l’Hércules han començat a entrar en el joc i arribar a la porteria de Rubén, però ha tornat a ser el Nàstic qui ha mogut el marcador i altre cop ha estat Serge N’Gal, que ha aprofitat una passada de Diop per plantar-se dins l’àrea petita i marcar el seu segon gol, just al minut 41.
La segona part ha començat amb el mateix guió de la primera, però a l’inverés. Passaven 4 minuts i Tote acabava amb gol una jugada molt ben trenada pels visitants. L’Hércules retallava distàncies i es veia capaç d’empatar el partit. Amb l’entrada de Taborda i Rubén Navarro, els alacantins han tingut més presència ofensiva. Ferrando ha respost amb la mateixa moneda i ha situat dins el terreny de joc a Moisés i Víctor, que han disposat de diverses ocasions per sentenciar, com una pilota al pal del segon. El tercer gol, però, no ha arribat i en el 89′ Rubén Navarro ha fet de cap el gol de l’empat. Ja no hi havia temps per a reaccionar i el Nou Estadi veia com s’escapaven dos punts.