S’escapen dos punts

El Gimnàstic de Tarragona ha vist com se li escapaven altre cop dos punts en temps de descompte i ha empatat a 2 contra el Córdoba, en un partit molt intens i on dos gols de Víctor i Jandro havien capgirat un gol de falta visitant al principi del partit.
Era prop del minut 8 quan el Córdoba ha aconseguit avançar-se per mitjà d’Alvárez, que ha marcat un gran gol de falta. El Nàstic ha aconseguit tornar a posar-se en el partit i Víctor ha empatat després d’una gran jugada personal. El 2 a 1 ha hagut d’esperar fins a la segona part, després d’un centre de Jordi Alba, que Jandro ha recollit i ha batut la porteria rival. El Nastic semblava que tenia el partit controlat, però el Córdoba s’ha animat a mesura que passaven els minuts i ja ha avisat amb un pal. El gol de l’empat, però, ha arribat en el minut 92 i ha deixat el Nàstic sense la recompensa després d’un bon partit.