S’escapen els tres punts

El Nàstic ha perdut el seu segon partit al Nou Estadi, davant d’un Tenerife molt efectiu i ben posicionat en el terreny de joc. Des del principi els granes han anat a remolc d’un rival que sabia moure la pilota i marcar el seu ritme de partit. Tot i això, no hi ha hagut jugades clares de perill dels dos equips durant la primera part. Mentre el Tenerife intentava crear amb triangulacions i s’estavellava amb els centrals del Nàstic, els de Ferrando tan sols arribaven a la porteria d’Aragoneses a pilota parada.
En la segona part, el partit ha seguit el mateix guió, però l’entrada d’Ángel pel Tenerife ha suposat un canvi, ja que un minut després, aprofitava un centre de Kome per fer el 0 a 1. Amb el gol, el Nàstic ha buscat la porteria rival i a Moisés, però s’ha trobat amb un gran Aragonses i ha pagat la falta de punteria.