Sporting de Huelva 4 – 0 Nàstic (femení)

El conjunt femení del Nàstic ha perdut aquesta tarda contra l'Sporting de Huelva per 4 gols a 0. Les noies d'Ivet Martínez han gaudit d'una bona primera part on han tingut ocasions per avançar-se al marcador, però a la segona part, amb el 2 a 0, el domini del partit ha estat clarament de les locals.

A l'inici del partit el Nàstic ha sortit molt ofensiu. Durant els primers 35 minuts el joc ha estat bastant igualat, i les d'Ivet Martínez han buscat avançar-se al marcador. El primer gol de les locals, fruit d'una jugada de contraatac, ha sorprès a les grana. Minuts abans de marxar al temps de descans les locals han tornat a marcar.

A la segona part i amb el marcador en contra, les grana han sortit descentrades i les locals han dominat el joc. Dos jugades de contraatac del Huelva han sentenciat el partit, amb el 3 a 0 i el 4 a 0 final.