Subirats UE 0 – 1 Nàstic Femení

Arriba el setè triomf consecutiu

Nova victòria del Nàstic de Tarragona Femení. Les grana han guanyat 0-1 davant el Subirats en la jornada 9 de la Segona Divisió Femenina.

Les tarragonines han començat el partit endollades i durant la primera meitat han sigut les clares dominadores de la pilota. Durant els primers 45 minuts, han disposat de nombroses ocasions, però la falta d’encert en els metres finals i les bones actuacions de la portera rival han fet que les tarragonines marxessin al descans empatant a zero.

A la segona meitat, les grana han pujat la intensitat i al minut 47 han aconseguit obrir el marcador amb un gol d’Anaïs des de dins de l’àrea després que a la portera se li escapés la pilota de les mans. L’equip visitant podria haver ampliat la distància al marcador, però finalment no ha pogut ser així.

Tot i això, el Nàstic és segon amb 21 punts, a tres del Morell tot i que amb un partit menys. La setmana vinent s’enfrontaran al Cubelles al Camp Municipal de Bonavista.

Subirats UE: Helena Mateu, Júlia Miquel, Victoria Viñas, Yesica Maria Delgado, Maria Sintes, Sandra Vazquez, Garazi Ojeda, Esther Bernaldez, Ariadna Carrique, Marta Olivella, Ariadna Albarral. També han jugat: Anna Tutusaus, Diana Mateu, Aina Aran, Angels Monleon, Jana Aran, Maria Dolors Hurtado, Laura Foz.

Nàstic de Tarragona: Laura, Laura Puccinelli, Carla, Judith, Josune, Lozano, Nina, Júlia, Irene, Gissela, Itziar. També han jugat: Anais, Ekaterina, Amelia, Irene, Nickoll.

0-1, Anais Fernández (47’)