gimnastic-banner-the-beat-challenge

Superem els 4000 socis!

En els 24 dies laborables s’han emès un total de 4.261 carnets

El Gimnàstic de Tarragona continua la campanya d’abonaments pel proper curs esportiu 2020-2021. Després que el dia 20 d’agost arranquessin les renovacions i noves altes de soci, la xifra puja fins als 4.261 carnets.

El Gimnàstic de Tarragona qualifica com a molt positives les dades actuals, superant amb escreix les expectatives inicials marcades, i espera que el degoteig de socis continuï en les properes setmanes a les oficines del Nou Estadi i també a l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona.

El Motor Grana el conformen tots aquells que lluiten pels interessos del Nàstic, des de la plantilla als socis, i la importància de formar part del projecte és fonamental. En aquest inici de pretemporada, l’apartat esportiu del Motor Grana està il·lusionant als nastiquers en els diferents amistosos disputats. Un socis i aficionats que són conscients de la importància de guanyar el màxim nombre de partits des de la primera jornada, el 18 d’octubre, davant el FC Barcelona B, per lluitar pels objectius marcats.

Recordem que les oficines del Nou Estadi romandran obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 hores i el punt d’atenció al soci de l’Avinguda Catalunya ho fa de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Consulta al web oficial tota la informació referent a la campanya d’abonaments del Gimnàstic de Tarragona.

gimnastic-ucrania