gimnastic-banner-the-beat-challenge

TAC12 emetrà en directe els dos propers amistosos del Nàstic

Els duels davant l’At. Llevant i l’Espanyol B es podran seguir per la televisió del territori

El Gimnàstic de Tarragona i TAC12, la televisió pública del Camp de Tarragona, han acordat els drets televisius dels dos propers duels de pretemporada al Nou Estadi que es disputaran a porta tancada.

L’acord permetrà veure en directe els dos amistosos pel canal TAC12, present a la TDT dels televisors de les llars, i també a la pàgina web oficial de la televisió referent al territori.

El primer dels partits, davant l’Atlètic Llevant UD, es disputarà el dia de Santa Tecla, el dimecres 23 de setembre. Aquest acord impulsat per l’entitat ha volgut que tots els tarragonins puguin gaudir de la festivitat i també veure al seu equip després del dinar amb la família.

Per tant, dintre de la gran oferta en la graella de programació de TAC12 per la Festa Major, també hi haurà esport i Nàstic. L’equip que uneix a la ciutat es podrà seguir des de les 16.30 hores en el que serà el cinquè amistós de la pretemporada.

Mentre que el dissabte 26, a partir de les 17 hores, el Nàstic rebrà al Nou Estadi al RCD Espanyol B, un dels rivals als que s’enfrontarà aquesta temporada oficial al Grup III, subgrup A.

Cal recordar que el Gimnàstic de Tarragona ha facilitat als socis 2020-2021 la possibilitat de veure els dos primers partits de la pretemporada al Nou Estadi, davant la UA Horta i el Real Zaragoza, mitjançant el canal oficial del Nàstic a Youtube. Amb aquest nou acord es pretén que incrementi el seguiment en directe del partit, permetent que els socis i aficionats del Nàstic, de tot el territori, tinguin múltiples canals per seguir l’evolució del seu equip.

gimnastic-ucrania