gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tercera posició a la Copa Tarragona (Tennis Taula)

El divendres passat, el segon equip del Club Gimnàstic, format per Marc Lari i Matías Rodríguez, va disputar les semifinals pel títol de Copa de Tarragona a Almoster. El vigent campió, el CTT Almoster “A”, partia com a favorit.    Els tarragonins van sortir més decidits, i amb el triomf de Lari sobre Marc Piñol per 3-1 s’avançaven en el marcador (0-1). En les següents partides, els locals van trobar com fer front als granes i van acabar desequilibrant el partit al seu favor (3-1).    

Els granes es van adjudicar la tercera plaça, ja que el Vinarós no es va presentar. Quant a la final del títol de Copa, l’Almoster “A”  va proclamar-se de nou campió en derrotar per 3-1 al Tàrraco “A”.

Èxit de les parelles del Nàstic al Campionat Provincial de Dobles

Aquest diumenge s’ha celebrat el campionat provincial de dobles al Pavelló del Club Gimnàstic. El campionat ha comptat amb la participació d’unes quaranta parelles de tota la província, més algun jugador de la part nord de la província de Castelló (80 jugadors).

La competició ha arrencat amb la fase prèvia de grups d’entre 3 i 4 parelles, on els 2 millors classificats de cada grup han passat al quadre final pel títol.

De les parelles que presentava el Club Gimnàstic, en les semifinals s’assegurava mínimament una parella per la final, amb dos més en el podi. En aquesta eliminatòria, la parella Xavi/Alfredo era qui aconseguia passar en guanyar al Guillem/Ferran. Mentre a l’altre semifinal, els únics supervivents que no eren del Nàstic, Sergi Ciurana/Marc Piñol (Almoster), apartaven al Marc/Matías pel títol.

En la final, la parella d’Almoster era qui començava a dominar en el marcador adjudicant-se els dos primers jocs. En el tercer joc, punt d’inflexió pel Gimnàstic, passava a ser l’inici de la remuntada, forçant l’empat a 2 en el marcador. Finalment, en el cinquè joc, quan l’Alfredo/Xavi semblava que sentenciarien aviat amb el 8-6 favorable, els rivals Ciurana/Piñol capgiraven el resultat i es posaven per davant en el marcador amb pilotes de partit. Malgrat el desavantatge, els granes aconseguien forçar l’empat a 10 i acabarien suant per guanyar en el definitiu joc per 17-15. En la final de consolació, el Guillem/Ferran s’enduien de manera magistral el primer joc, però els 3 següents jocs en Marc/Matías se’ls adjudicaven per fer-se amb la 3a posició.

Lucas Artigas, bronze al Campionat Provincial Aleví

En les instal·lacions del CN Tàrraco es va celebrar una nova edició del Campionat Provincial per la categoria alevina on un total de 21 jugadors van participar a la cita. El Club Gimnàstic només va disposar del seu jugador puntal: Lucas Artigas, per l’absència de l’Ivan Torreblanca i Carles Campabadal.

Tot i així, el jove jugador de la pedrera grana no va decebre, ja que va passar la fase prèvia de grups i en les eliminatòries va ser capaç de plantar-se en una de les semifinals pel títol. En la partida per accedir a la final, el Lucas va fer un bon partit i, desafortunadament, no va poder concloure amb triomf en el cinquè joc i acabaria cedint per 13-15.

Lucas Artigas va quedar finalment en la tercera posició, completant un bon campionat.

gimnastic-ucrania