gimnastic-banner-the-beat-challenge

Torneig de futbol Marea Grana 2022

El dissabte 3/12 a les instal·lacions grana

El Gimnàstic de Tarragona organitza un torneig de futbol 7 per a tots els socis, aficionats i penyistes de l’entitat que es disputarà durant tota la jornada del dissabte 3 de desembre al camp de gespa artificial de La Budallera.

Els equips estaran formats per un màxim de 12 jugadores i jugadors i es disputaran un mínim de 3 partits. Els inscrits rebran un welcome pack i una entrada pel duel Nàstic – CE Sabadell del dia següent. A més, s’habilitarà la zona de barbacoa de les instal·lacions per a tots els participants i públic en general, amb DJ present tota la jornada.

Les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores, o trucant al telèfon 977 215 103. El preu per equip és de 100 € (places limitades) i la data límit per apuntar-se és el dijous 1 desembre.

La recaptació íntegra es destinarà a les penyes del Nàstic per subvencionar part dels desplaçaments i entrades a estadis rivals durant la present temporada.

Els premis per als millors equips:

  • 1r classificat: Abonament per la segona volta de lliga 22/23 per cadascun dels integrants de l’equip
  • 2n classificat: Sopar a Pizza Boscos per a tot l’equip
  • 3r classificat: Lot de productes Padró i Família
gimnastic-ucrania