Torrejón 3 – 1 Nàstic (femení)

El femení del Nàstic ha perdut aquest migdia per 3 gols a 1 al camp del Torrejón. Les d'Ivet Martínez no han pogut superar l'equip madrileny que ha estat superior durant gairebé tot el partit.

El Torrejón s'ha avançat al marcador als primers minuts de joc amb un gol de Mª Emma Marquez, les locals han dominat durant tota la primera part i al 25' han marcat el 2 a 0. Al minut 44 les grana han acursat distàncies, Marta Pifarré ha marcat el 2 a 1. Amb aquest resultat les jugadores han marxat al temps de descans.

A la segona part, el Nàstic ha sortit a pressionar el rival i a buscat insistentment l'empat, però la pilota no ha volgut entrar. Pocs minuts abans de finalitzar el partit, les locals han sentenciat l'enfrontament amb un 3 a 1.