gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tumàcat Músic Xou, coca amb xocolata, pintacares i més accions en la prèvia de diumenge

A partir de les 17 hores, escalfem motors pel Nàstic - Osasuna Promesas

El Gimnàstic de Tarragona continua organitza noves accions en les prèvies de partit d’aquesta temporada. Aquest diumenge, abans del partit davant l’Osasuna Promesas (18.30 h), es realitzaran activitats per a totes les edats. 

Al Nou Estadi Costa Daurada el caliu començarà a partir de les 17 h: 

Accions prèvies al partit 

  • Els Tumàcat Músic Xou han preparat un beuratge fantàstic. Hi han afegit imaginació, pallassos, humor i música per fer un espectacle on petits i grans viuran una hora de viatges al·lucinants, ganyotes impossibles i melodies de tots els colors. Els nastiquers podran gaudir de la companyia d’animació amb la col·laboració de Rambla Espectacles.
  • El Bar de l’Estadi s’oferirà coca amb xocolata per 2 €. 
  • Taller de pintacares per la canalla.
  • L’Associació Contra el Càncer a Tarragona estarà present amb un estand informatiu per donar a conèixer els serveis gratuït que s’ofereixen i tindran a la venta les polseres verdes de l’associació.  L’acció s’emmarca en el Dia Mundial Contra el Càncer, del 4 de febrer.

A més, a la mitja part, sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada, desfilaran els equips de la base del CF Pobla de Mafumet i els esportistes de la NSA Camp Joliu.

gimnastic-ucrania