UCAM Murcia 1-1 Nàstic

El Nàstic ha salvat un punt en la seva visita a la Condomina, després de jugar amb un home menys des del minut 71.

El partit ha començat amb dos equips a l’expectativa, notant-se que tots dos conjunts eren conscients del que hi havia avui en joc. Les primeres arribades han estat pels locals, però una defensa grana molt atenta ha pogut allunyar el perill. El primer xut entre els tres pals ha estat de Collantes i un Reina, molt segur sota pals, ha atrapat la pilota. Dos minuts més tard ha estat el Nàstic qui ha creat perill. Després d’una jugada personal per banda de José Carlos, a punt ha estat Uche de rematar a gol. En el minut 27, de nou ho han provat els murcians, amb una rematada de cap de Jona que ha aturat Reina. I en el minut 33, a la sortida d’un córner, ha arribat el primer gol del partit obra de Luismi. El migcampista grana ha aprofitat una pilota morta a l’interior de la petita i, després d’un refús defensiu, ha aconseguit el gol del Nàstic. En els següents minuts els visitants han estat superiors i han buscat el segon, aprofitant sobre tot les jugades d’estratègia, però no han estat capaços d’anotar. A la mitja part s’ha arribat amb el 0 a 1 favorable als tarragonins.

La segona meitat ha començat amb un Murcia més ofensiu, i un Nàstic que, sabedor de l’avantatge en el marcador, defensava amb seguretat el resultat. Les primeres arribades han estat pels locals però Mossa, primer, i Reina després, han allunyat el perill. En el minut 67, ha arribat el gol de l’empat local. Natalio, després d’una pilota llarga, ha rematat batent a Reina i posant el 1 a 1 en el marcador de la Condomina. Després del gol el Murcia ha premut l’accelerador una mica més, i Merino ha fet el primer canvi donant entrada a Jean Luc per José Carlos. En el minut 71 el col·legiat ha expulsat a Uche, amb vermella directa, condemnant al Nàstic, una jornada més, a jugar molts minuts amb un home menys. En el minut 83, Jona ha estat a punt de fer el segon però la seva rematada ha anat al travesser de la porteria. I acte seguit, quasi en la mateixa acció, ha estat Collantes qui ho ha intentat, amb un xut que ha marxat massa creuat a la dreta de Reina. Els darrers minuts del partit han estat un assalt constant dels murcians. En el minut 88, Albizua ha estat a punt de marcar i en el 92, la rematada del local Hugo també ha marxat desviada. En el 93, ha estat Àlex López qui ha estat a punt de marcar però la seva rematada ha marxat desviada. Al final, empat i un punt més pel Nàstic en la lluita per la permanència.

El proper enfrontament del Nàstic serà el dissabte 21 de gener a les 18 hores a casa el Lugo, en el partit corresponent a la jornada 22 de LaLiga 1|2|3.

UCAM Murcia:Ribas, Tekio, H. Álvarez, Jona, Luis Férnandez (Natalio, 62’), Collantes, Cedrick (Nono, 57’), M. Sánchez, Morillas, Albizua i Juande

Nàstic: Reina, Mossa, Bouzón, Perone, Suzuki,  Luismi, Tejera, J. Muñiz (Gerard, 78’), Emaná (Àlex López, 83’), José Carlos (Jean Luc, 70’), i Uche.

0-1, Luismi (33’); 1-1 Natalio (67’)

Jona (22’), Tejera (40’),  Reina (69’), Uche (71’; expulsió per vermella directe) Suzuki (81’), Mossa (91’)

Partit corresponent a la jornada 21 de LaLiga 1|2|3.  3421 espectadors. La Condomina, Múrcia.