UE Avinyonet 0 – 5 Nàstic de Tarragona

Arriba la primera victòria del 2022

Després de diverses jornades sense guanyar, el Nàstic de Tarragona va aconseguir sumar els tres punts davant l’Avinyonet. Tot i que no va ser el millor partit de les tarragonines, l’equip de Pau Poblet va estar encertat de cara a porteria.

Les grana no van començar amb bon peu el partit. Els hi va costar agafar ritme i, tot i generar moltes ocasions, no van saber aprofitar-les. Al minut 26’, Júlia Camprubí va avançar al Nàstic després d’un bon xut per l’escaire. Deu minuts després, una bona combinació entre la mateixa Júlia i l’Emma va permetre aquesta última enviar la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, les tarragonines van posar-se les piles i a poc a poc van començar a tenir més la possessió de la pilota. Al minut 49’, Lucia Acero va aconseguir anotar el tercer a la sortida d’un córner. Cinc minuts després, la lateral Josune va ampliar el marcador després d’una bona jugada col·lectiva. Finalment, en últims instants, Júlia Camprubí va anotar el cinquè aprofitant un mal refús de la defensa local.

Les del Penedès no van generar en cap moment sensació de perill i això va permetre que els tres punts marxessin cap a Tarragona.

Ara mateix, el Nàstic és quart amb 30 punts, a deu de les líders. Diumenge que ve s’enfronten al Vendrell amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres.

Nàstic Femení: Katia Sánchez, Carla Albadalejo, Josune Salvador, Andrea Lozano, Amelia Sánchez, Emma Rivero, Claudia Masip, Júlia Camprubí, Irene López, Itziar Borrellas i Lucia Acero. També van jugar: Anaïs Fernández, Georgina Morales, Sara Marchmaigi i Aida Espinosa.

Avinyonet U.E: Alba Pérez, Anna Romanos, Laura Cruz, Núria, Andrea Buttet, Mercè Llopart, Maried Lamilla, Maria Luisa Mena, Irene Ortego, Sonia Vallés i Aroa Yuste. També van jugar: Jenifer Velasco, Mar Avilés, Selma Rosell i Pilar González.

Carlos Vecino Medina (Penedès-Garraf)

Observacions

0-1, Júlia Camprubí (26’); 0-2, Emma Rivero (38’); 0-3, Lucia Acero (49’); 0-4, Josune Salvador (55’); 0-5, Júlia Camprubí (89’)