UE Llagostera 1 – 1 Nàstic

El derbi català ha finalitzat amb empat després dels gols del grana José Naranjo i el local Natalio

El conjunt grana afrontava el derbi a Palamós en busca d’una nova victòria que el reafirmés a la zona de play-off d’ascens a Primera Divisió. Mentre que enfront, l’equip gironí immers en posicions de descens, no anava a posar les coses fàcils després de tres victòries consecutives a Palamós.

L’inici de partit ha estat marcat per una forta pluja. Els nastiquers han sortit des de l’inici en busca del control de l’esfèric, mentre que els locals es posicionaven al seu camp i buscaven pilotes llargues. Minuts després, a la zona de mitjos es vivia un joc molt disputat i amb nombroses faltes per tots dos equips. La primera ocasió ha estat de color grana. Al minut 14, Naranjo no ha pogut connectar una bona rematada des de dintre l’àrea i la defensa ha allunyat. La següent ha estat al minut 24, després d’una centrada de Mossa des de banda esquerra i que Naranjo no ha pogut culminar per molt poc. Tres minuts després era Palanca el que ho intentava i René atrapava amb seguretat. Al minut 32 el perill arribava a pilota aturada. Juan Muñiz, des del centre de la frontal, buscava el primer gol però la pilota s’escapava per sobre el travesser. I dos minuts després, Madinda es mostrava intel·ligent en defensa i, ben col·locat, evitava el perill dels locals. I al minut 35, José Naranjo ha gaudit de l’ocasió més perillosa fins al moment. El davanter andalús ha enviat la pilota per sobre el porter René i l’esfèric ha sortit fregant el pal. Al 43’, l’asturià Muñiz es topava amb la tanca defensiva després d’una falta perillosa. I sense temps extra d’afegit, s’ha arribat al temps de descans amb el resultat inicial.

A la represa, els tarragonins han sortit amb molta empenta per tal d’avançar-se al marcador. Naranjo ha gaudit d’una doble ocasió al minut 47. El primer xut l’ha tapat un defensor i, a la jugada posterior, no ha trobat porteria. I un minut després, la combinació ha estat entre l’andalús i Aníbal, i quan l’hispano-mexicà ha intentat la rematada, la defensa ha allunyat. Al minut 51, els mateixos protagonistes han estat els que han fabricat el primer gol. Aníbal ha esperat l’arribada de Naranjo, i li ha deixat en safata. El de Rociana del Condada ha buscat el pal llarg del porter amb l’exterior de la bota i ha marcat el 0-1. Els següents minuts han estat absents d’ocasions, fins que els gironins han marcat l’empat mitjançant Natalio al minut 63. Dos minuts després, el mateix davanter hauria pogut fer el segon però la pilota ha sortit a fora de porteria. El primer canvi nastiquer ha estat el de Juan Muñiz, que deixat el seu lloc a Álex López. El davanter calafellenc reapareixia en lliga després de la seva lesió al mes de desembre. Al 71’ els blaugrana han tingut una triple ocasió però Reina s’ha mostrat segur en l’últim instant. El segon canvi grana, al minut 73, ha estat el de Jean Luc, que ha ocupat el lloc de Palanca. Dos minuts després, Levy Madinda ho provava amb un xut llunyà i la pilota acabava a córner després de ser desviada per la defensa de la UE Llagostera. Álex López ho intentava al 78’ amb una rematada que buscava el primer pal i s’escapava per sobre la porteria de René. L’últim canvi de Vicente Moreno ha estat el d’Aníbal, que ha donat entrada a Xisco Muñoz. Xavi Molina ha aparegut providencialment, en dues ocasions, al minut 86, per evitar dues ocasions perilloses dels locals. Aquestes han estat les últimes accions de gol del matx i, després dels tres minuts d’afegit, s’ha arribat a la conclusió del matx.

La propera setmana ens enfrontament davant el CD Mirandés. El partit correspon a la jornada 36 de lliga i es disputarà el diumenge 1 de maig, a les 17.00 hores, al Nou Estadi.

Nàstic: M. Reina, Xisco C., Suzuki, Xavi Molina, Mossa, Juan Muñiz (A. de Groot 69’), L. Madinda, Tejera, Aníbal .Z (Xisco M. 83’), Palanca (Jean Luc 71’),  i Naranjo.

UE Llagostera: René, Querol (Ríos Reina 54’), Pitu, Juanjo C.J. (Benja 61’), Natalio, Chus Herrero, M. Tébar, Edu Oriol, Jesús Imaz (Jose Carlos 61’), Escassi i De los Reyes.

Mossa (12’), Suzuki (15’), Escassi (17’), Edu Oriol (60’), Ríos Reina (67’), Naranjo (90’)

0-1, J Naranjo (51’); 1-1, Natalio (63’)

Sr. Pablo González Fuertes (Col·legi asturià)

Nou Estadi Municipal de Palamós. Jornada 35 Liga Adelante (15/16)