UE Olot 0-2 Nàstic

9 punts de 9 en el segon tram de la fase 1 del campionat

El Nàstic afrontava el segon partit consecutiu lluny de Tarragona amb l’objectiu de sumar una nova victòria, la tercera consecutiva després de les aconseguides davant el Barça B i el CF Badalona en aquesta segona part de la primera fase regular. El rival d’avui, la UE Olot, estrenava tècnic a la banqueta després d’oficialitzar-se l’arribada de Gabri García.

Primers minuts amb molta intensitat ofensiva i, sobretot, defensiva, per part dels dos equips. Els locals controlant l’esfèric i els grana ben replegats i intentant generar des de les posicions defensives quan la pressió del rival ho permetia. Els de La Garrotxa han gaudit de la millor oportunitat del partit en el minut 6, mitjançant el remat d’Eloi Amagat que ha sortit per sobre el travesser. Per la seva part, els de Toni Seligrat han guanyat pes en atac en el pas dels minuts. Ribelles ha pogut culminar una jugada d’estratègia sense sort en el minut 20 i, cinc després, una gran assistència d’Albarrán no han pogut enviar-la ni Brugué ni Carbia al fons de la xarxa per molt poc. En el tram final del primer temps, la dupla tarragonina haurien pogut inaugurar el marcador. Gerard Oliva i Fran Carbia s’han trobat amb la resposta del meta Ballesté.

Després del descans, els grana han continuat incrementant les bones sensacions del final del primer temps i han trobat el gol en jugada assajada. Ha estat en el minut 48 quan Bonilla ha servit i Ribelles amb el cap ha posat el 0-1 al marcador. L’esforç dels tarragonins ha tingut el premi del segon gol amb un míssil de Bonilla que s’ha enfilat per l’escaire esquerre del meta local. El migcampista sorià no s’ho ha pensat en el minut 64 i amb un dels gols de la jornada a Segona Divisió B s’ha anotat la segona diana de la temporada al seu compte golejador. Amb la renda de dos gols favorable al Nàstic, l’equip ha sabut controlar el tempo del partit; sense córrer cap risc en la zona defensiva, la seguretat en pilotes laterals i centrades a l’àrea han permès mantenir novament la porteria a zero per segon partit consecutiu. A més, la bona i ràpida sortida des del darrere hauria pogut incrementar l’avantatge amb els contraatacs gaudits per Pedro o Pol Ballesteros.

El primer equip rebrà a l’AE Prat al Nou Estadi la setmana vinent, en el duel corresponent a la jornada 15. El partit es disputarà el diumenge, 7 de febrer, a partir de les 12 hores i es podrà seguir en directe per Footters.

UE Olot: Ballesté, Soler (Salinas, 68’), Barnils, Blázquez, Eloi (Samu, 77’), Pedro, Escoruela (Joel Arumí, 84’), Xumetra, Kilian, Vivi, Juan Delgado

Nàstic: J. Suárez, Albarrán, Bonilla (J. Lasso, 90’), Trilles, Ribelles, Fausto Tienza (Fullana, 65’), Gerard Oliva (Pedro, 65’), R. Brugué (Pol Prats, 82’), Quintanilla, Fran Carbia (Pol B, 65’), Joan Oriol.

0-1, Ribelles (48’); 0-2, Bonilla (64’)

Pedro, Blázquez, Kilian i Samu amb targeta vermella, per doble groga, per part de la UE Olot; Fausto Tienza i Pedro pel Nàstic.

Francisco Sáez Vital (Col·legi andalús).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 14 del grup III, Subgrup A, de la Segona Divisió B disputat al Municipal d’Olot.