UE Olot 1 – 2 Nàstic

Remuntada del conjunt grana per sumar una nova victòria al capdavant de la classificació. El gol matiner de Germán no ha estat suficient per al conjunt local. Xisco Campos i Rayco han capgirat el marcador del Municipal d’Olot, aconseguint la novena victòria lluny de Tarragona.

L’inici del partit ha estat trepidant a les dues porteries. Els dos equips han sortit amb clara vocació ofensiva, buscant el gol ràpidament. I així ha estat, al minut 5, Germán ha inaugurat el marcador a la sortida d’un córner (1-0). El conjunt grana no s’ha vist afectat pel matiner gol local, tot el contrari. De fet, en un altre servei de córner, Xisco Campos ha empatat l’encontre. Marc Martínez ha centrat i el capità, amb una rematada de primeres, ha fet el seu primer gol d’aquesta temporada (1-1). Les accions ofensives no han cessat, dos minuts després del gol, Reina ha enviat a córner una rematada perillosa del conjunt olotí. Tal com avançava el matx, el Nàstic ha anat controlant la possessió de l’esfèric i apropant-se, mitjançant bones combinacions, a la porteria de Wilfred. Les ocasions més clares han estat dos xuts llunyans de Rocha, que han sortit desviats, i un altre de Marcos, que ha atrapat el porter local. Amb l’empat s’ha arribat al temps de descans.

A la segona meitat , els de Vicente Moreno han saltat sobre el terreny de joc en busca de culminar la remuntada. Rayco ha estat l’encarregat de materialitzar la primera oportunitat clara de gol. Al minut 49, novament un servei des de la cantonada, per part de Marc Martínez, ha estat suficient per a que el davanter canari aparegués al segon pal i fes el seu desè gol de la temporada (1-2). Instants després, el conjunt gironí ha pogut empatar, però Reina, molt atent, ha aturat la pilota en dos temps. Al minut 54, Musa s’ha tret un gran xut i l'esfèric ha impactat a la base del pal de la porteria grana. La jugada ha finalitzat en servei de porteria. Després d’aquestes accions ofensives dels locals, el Nàstic ha tornat a controlar la possessió  de la pilota. Al minut 55, Vicente Moreno ha mogut la banqueta donant entrada a Sergio Rodríguez al lloc de Lago Jr. Minuts després, al 72’, ha realitzat els dos canvis restants. Azkorra i Xavi Molina han accedit al terreny de joc substituint a Marcos i Marc Martínez. La última acció de gol que ha disposat el Nàstic en el tram final del matx ha vingut de les botes de Rocha. La pilota ha sortit per sobre el travesser de Wilfred. Mentre, a l’altra porteria, Reina ha estat providencial en dues ocasions. Primer, evitant la rematada còmoda de Carlos al minut 78  i, en el temps afegit, atrapant una pilota que es colava al fons de la porteria. Tot i els ensurts finals, el Nàstic s’ha acabat imposant a la UE Olot i ha aconseguit la primera victòria de la temporada remuntant un resultat advers.

A falta de deu jornades per la conclusió de la lliga regular, el conjuunt tarragoní afronta la recta final des del lideratge del grup III. El proper enfrontament serà el derbi davant el Reus Deportiu. El partit es disputarà el proper diumenge, a les 12.00 hores, al Nou Estadi.

Alineacions

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Manolo Martínez, Pablo Marí, Mossa, David Rocha, Marc Martínez (Xavi Molina, 72’), Cristóbal, Lago Jr (Sergio Rodríguez, 55’), Rayco i Marcos (Azkorra, 73’).

UE Olot: Wilfred, Jordi Calavera, Canelada (Trujillo, 72’), Germán, Rojas, Abel, Carlos, Sana, Óscar Sielva (David López, 63’), Musa i Coro.