UE Sant Andreu 0 – 1 Nàstic

Els de Vicente Moreno s’imposen per la mínima al Narcís Sala després del gol de Rocha al tram inicial de partit. El triomf davant el conjunt quadribarrat suposa la quarta victòria consecutiva en lliga. El conjunt grana es manté al capdavant de la classificació del grup III de la Segona Divisió B amb 38 punts.

El partit entre la UE Sant Andreu i el Nàstic s’ha iniciat després d’un minut de silenci per les víctimes de l’atemptat de París. La primera part s'ha focalitzat sobretot al centre del camp, on els dos equips s'han disputat la possessió. Durant els primers 10 minuts, cap equip ha arribat de forma clara a la porteria rival. Un instant més tard, s’ha produït la primera jugada amb perill. Una internada per la banda del lateral grana Gerard Valentín, en la qual ha fet una centrada a ras de terra que anava dirigida a Marcos, però la pilota ha estat refusada per la defensa local. Tres minuts després, d’aquesta primera arribada de l’equip tarragoní, al minut 14, Rocha ha fet un xut bastant llunyà sense aparent perill, però que s’ha enverinat amb un bot davant del porter i s’ha introduït a la porteria del Sant Andreu per situar el primer gol del Nàstic (0-1). Un minut després, el mateix protagonista, David Rocha, ha xutat un altre cop des de mitja distància i la pilota ha sortit fregant l’escaire del porter Morales. Al voltant de la meitat del primer temps, el davanter Bruno, del Sant Andreu, ha posat a prova a Reina en un mà a mà. El porter ha respost amb una gran aturada que ha evitat el gol local. Des d’aquest moment, el partit no ha tingut jugades de perill en cap de les dues porteries. El joc s’ha centrat en el centre del camp, amb el Sant Andreu intentant arribar a l’atac, però sense aconseguir-ho, gràcies al bon posicionament defensiu dels grana.

Durant l’inici de la segona part, el Nàstic ha continuat exercint la pressió per robar la pilota al conjunt local. La primera aproximació grana ha estat al minut 54 mitjançant la centrada de Luismi que ha rematat Marcos, però sense trobar la porteria de Morales. Fins al minut 75 de la segona meitat, els dos porters no han hagut d’intervenir. Únicament, dos rematades sense sort del Nàstic a la sortida del córner. El conjunt de Vicente Moreno ha estat molt ben posicionat defensivament en tot moment, sense permetre jugades de perill de l’equip rival ni cap contraatac, i així el joc ha anat transcorrent sobretot al centre del camp. Al minut 65, s’ha produït el primer canvi a l’equip tarragoní: Rayco ha marxat per donar entrada a Cristóbal. El joc ha seguit amb normalitat fins al minut 85, quan s’han dut a terme les ocasions més clares d’aquesta segona part. Una triple rematada de Rocha, Marcos i Cristóbal hauria pogut suposar la sentència. Morales ha fet dues bones aturades, primer, i la rematada final de Cristóbal ha sortit per sobre el travesser. Anteriorment, al minut 77, Jean Luc havia entrat substituint a Luismi. Mentre, l’últim canvi tarragoní ha estat el de Lago Jr, que ha donat entrada a Xavi Molina. Ja en temps afegit, el Sant Andreu ha tingut l’última ocasió de perill que ha salvat excepcionalment Reina. El porter andalús ha tret una gran mà, enviant la pilota a córner per sobre el travesser. Després d’aquesta acció, l’àrbitre ha decretat la fi del matx.

La setmana vinent el Nàstic s’enfrontarà al CE L’Hospitalet. El partit corresponent a la jornada 21 es disputarà el diumenge, a les 12.00 hores, al Nou Estadi.

UE Sant Andreu: Morales, Llamas (54’), Jilmar, Lucas Viale, Manu Viale (60’), Carroza, Guzmán, Ton Alcover, Bruno, Ibon (80’) i Víctor. També han jugat: Puerto (54’), Nuha (60’) i Xavi Jiménez (80’).

Nàstic: Reina, Valentín, Xisco Campos, Pablo Marí, Mossa, Manolo Martínez, Rocha, Luismi (77’), Lago Jr (89’), Rayco (65’) i Marcos. També han jugat: Cristóbal (’65), Jean Luc (77’) i Xavi Molina (89’).

Gols: 0-1, Rocha (14').
Àrbitre: Cristian Adrian Lixandru.
Narcís Sala. Jornada 20 del grup III de la Segona Divisió B.