gimnastic-banner-the-beat-challenge

Últimes 324 entrades a la venda per als aficionats grana

Exhaurides les zones de Tribuna i Gol Sud

El Gimnàstic de Tarragona informa que únicament resten 324 entrades per omplir l’anella inferior del Temple, destinada als socis i aficionats locals, en el duel d’aquest diumenge, a les 12 h, davant el RC Deportivo.

Recordem que segueix vigent la promoció on cada soci pot adquirir fins un màxim de 4 entrades de la seva zona. El preu especial unitari per aquest partit és:

Gol Nord: 5 € / Preferent Inferior: 7,5 €

Per beneficiar-se de la promoció, els socis de Tribuna poden escollir entre les zones de Gol Nord i/o Preferent); mentre que els socis de Gol Sud podran adquirir-les a la zona de Gol Nord.

Aquesta promoció està limitada a l’aforament de cadascuna de les zones esmentades. La venda es realitza únicament de forma presencial al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i cal ensenyar el carnet de soci vigent.

L’horari d’atenció al soci és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores i, el dia de partit, des de dues hores abans de l’enfrontament. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions de la promoció.

NOTA: Qualsevol aficionat que llueixi vestimenta o roba identificadora de l’equip rival del Nàstic, serà reubicat a la zona reservada a l’afició contrària (Preferent Superior).

gimnastic-ucrania