gimnastic-banner-the-beat-challenge

Un miler de persones acomiaden el 125 aniversari al Palau de Congressos

Amb la veu del president del comitè organitzador del 125 aniversari, Enric Pujol, es va encetar aquest darrer acte del 125 aniversari del Club Gimnàstic. Un acte que des del primer instant va desvetllar sorpreses, com l'aparició d'un representant de Teatre de Guerrilla, que va posar el primer punt de color a l'acte.

Arrencat el mateix, la solemnitat va prendre protagonisme amb l'aparició a l'escenari del president del Club, Josep Maria Andreu, que va fer el primer parlament amb la paraula 'gràcies' com a protagonista. El president ha agrait a tota la gent que ha fet possible aquests 125 anys d'història i, en concret, aquest aniversari del club poliesportiu més antic de l'estat espanyol. Als parlaments d'Andreu l'han seguit els del Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau; els de l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros;  i els del president de la Diputació, Josep Poblet. Tots ells han concidit amb la felicitació al club i la posada al davant dels valors de l'esport i els teixits socials. Tot això, amb una postal de fons inèdita, tots els socis a dia d'avui  amb més de cinquanta añys d'antiguetat asseguts i presidint l'escenari d'aquest palau de congressos. 

 

Acabada aquesta part institucional, s'ha fet l'entrega als socis més antics d'un reconeixement com a tal. A més d'aquests cinquanta socis, també han estat guardonats amb un reconeixement les famílies dels sis socis que ens han deixat durant aquest 125 aniversari. Tot seguit s'ha projectat el documental del 125, que fou ja una de les sensacions en l'acte d'inauguració del mateix aniversari. Al vídeo l'han seguit les actuacions de la secció de rítmica.

Després de la vistositat d'aquest espectacle, s'han fet els reconeixements a diferents esportistes i representants de les diferents seccions al llarg de la història. Jugadors, directius, delegats i d'altres han estat homenatjats en aquest apartat de l'acte de cloenda. Amb la foto de família del primer grup de reconeixements a esportistes, directius i altres personalitats del club, s'ha presentat un audiovisial amb els millors moments dels actes del 125 aniversari. Tot seguit ha seguit l'espectacle, ara ha estat el torn per l'Estudi de Dansa Montserrat de Sant Pere i Sant Pau, que han volgut col.laborar oferint un ball anomenat remember. Acabat el ball s'ha seguit amb els reconeixments a antcs esportistes,  directius, entrenadors i d'altres personalitats de l'entitat. Tot seguit la secció de rítmica ha reprès el protagonisme i les més petites gimnastes del Nàstic han ofert un espectacle anomenat Àfrica.

L'acte ja arribava a la seva fi, però encara quedava alguna que altra sorpresa. Els darrers reconeixements a esportistes, directius i entrenadors ha acabat amb una tercera foto de família. L'alcalde s'ha incorporat a l'escenari amb el president del Club per homenatjar la millor esportista en actiu del Nàstic, Natalia Rodriguez.  

El punt i final l'ha posat el baríton tarragoní Àngel Odena, que ha estat acompanyat al piano per Jordi Solé. Amb la música d'aquest mestre internacional s'ha tancat un acte de cloenda emotiu, distret i participatiu que ha resumit el que és la història i el present d'un sentiment anomenat Nàstic. 

gimnastic-ucrania