València Feminas 5 – 1 Nàstic (femení)

El conjunt femení del Nàstic ha perdut avui a València per 5 gols a 1. Les noies del Nàstic han viatjat amb baixes molt importants tant en defensa com en atac i això s'ha notat al terreny de joc. A la primera part, les valencianes s'han avançat al marcador al minut 12 amb un gol de Marta Mateos, al 29' Salomé Navalón ha fet el segon gol, de penal, per l'equip local i amb el 2 a 0 al marcador s'ha marxat al temps de descans.

A la segona part el Nàstic ha escursat distàncies amb un gol de Margarita Méndez. Les d'Ivet Martínez han tingut ocasions clares de gol per empatar el partit, les grana han estavellat fins a  3 xuts al pal però la pilota no ha volgut entrar i, minuts després, les valencianes han marcat el 3 a 1. El Nàstic ha baixat molt la intensitat de joc, les locals ho han aprofitat i han sentenciat el partit amb el 4 a 1 i, després, el 5 a 1 definitiu.