gimnastic-banner-the-beat-challenge

Venetikidis, nou porter grana

Signa un contracte per dues temporades

El Gimnàstic de Tarragona incorpora a Theodoros Venetikidis (Veroia, Grècia, 20 de febrer de 2001) fins a juny de 2023. El jove porter signa un contracte per dues temporades com a nastiquer.

La nova incorporació a la porteria del primer equip 2021/2022 arriba lliure a Tarragona després de realitzar la pretemporada a la disciplina del Valencia CF Mestalla. De fet, la nova incorporació grana va jugar com a titular davant el Nàstic en l’amistós disputat el 12 d’agost a la Ciutat Esportiva del VCF. Anteriorment ha defensat els colors del PAE Veria, PAS Giannina i AEP Kozanis, tots ells de la lliga grega.

Venetikidis destaca per la seva envergadura i bona sortida per alt, gràcies als 1,92 m, a més de mostrar-se àgil sota pals. En la seva trajectòria també ha estat internacional amb la selecció sub-16 de Grècia.

La presentació oficial del nou fitxatge del Nàstic s’anunciarà en els propers dies. Està previst que el jove meta s’uneixi a la dinàmica preparatòria de la resta de companys en l’entrenament de demà al matí, a les 9.30 hores, a les instal·lacions del Nàstic.

gimnastic-ucrania