gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vi 1886, Nàstic – Padró i Família

Aquest Nadal regala Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i Padró i Família, bodega referent del territori i amb experiència en el sector del vi des de 1886, presenten conjuntament el Vi 1886.

L’empresa de Bràfim, com a membre Club Empresa del Gimnàstic de Tarragona, ha creat el nou vi grana de la Denominació d’Origen Tarragona. Es tracta de dues classes de vi: el negre de la classe Tempranillo i Merlot; i del blanc, concretament el Macabeu, Xarel·lo i Muscat de gra de petit.

Ambdues ampolles es presenten amb un packaging de fusta grana, d’edició limitada, amb motius del Nàstic i Padró i Família, del que fan un gran regal per aquestes festes nadalenques.

1886 és un any que enllaça la fundació del Gimnàstic de Tarragona i el de la bodega de Padró i Família. Una unió arrelada al territori i amb una tradició centenària.

A la sala presidencial del Nou Estadi Costa Daurada, el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu; i el gerent de Padró i Família, Ernest Padró, han estat els encarregats de donar a conèixer la nova beguda gastronòmica del Nàstic.

Les ampolles ja es poden adquirir a la botiga online de Padró i Família, a la Botiga del Nàstic i a la botiga de Padró i Família, situada al Carrer d’Avall núm. 15 de Bràfim. Els productes es poden comprar per separat o amb el lot personalitzat; el preu és de 5.65 € el blanc, 5.80 € el negre i 21.45 € el lot complet de les dues ampolles amb la caixa d’edició limitada.

Padró i Família pertany a la Denominació d’Origen Tarragona, la més antiga de Catalunya, àrea geogràfica on es troben les seves vinyes i el celler. Ja en l’època romana eren apreciats els seus vins que s’exportaven a Roma.

La història de Padró i Família s’escriu al llarg de cinc generacions, en què el treball i la dedicació dels avantpassats perdura fins a dia d’avui. Ara, és la nova generació qui afegeix els nous coneixements i els aplica en l’elaboració del vi i la cura de la vinya. A més de les nombroses i importants varietats de vi, en els últims anys, Padró i Família també ha creat el seu propi vermut.

gimnastic-ucrania