Victòria a Xerez

El Gimnàstic de Tarragona ha confirmat la seva millora i ha aconseguit una victòria d’allò més important contra el segon classificat el Xerez. D’aquesta manera els granes assoleixen els 24 punts i ja deixen la zona descens a 8 punts.
El Nàstic ha anat a remolc durant tota la primera part, ja que el Xerez ha imposat un ritme molt alt. En el minut 27 Antoñito ha aprofitat un centre de Momo per marcar el primer gol del partit i deixar als de Ferrando molt tocats. Tot i això, Víctor ha aconseguit empatar just al minut 45 per mitjà d’una jugada d’estratègia a pilota parada.
El gol ha esperonat als de Tarragona que s’han erigit com a dominadors clars en la segona part. Jordi Alba, Jandro i Víctor portaven molt perill sortint a la contra i en una d’aquestes el jove extrem del Nàstic ha fet l’1 a 2 i ha culminat la remuntada. Amb el gol el Nàstic encara s’ha trobat més còmode i fins i tot ha tingut ocasions per fer el tercer. Finalment, però, els gols de Víctor i Jordi Alba han servit per endur-se uns tres punts valuosos per acabar de la millor manera possible el 2008.