Victòria balsàmica

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit la seva primera victòria del 2008 i ha sortit del descens, gràcies a una victòria per 2 a 1 contra l’Eibar.
Els granes han trobat davant un rival còmode i que els ha permès desenvolupar el seu joc durant tot el partit. Passats els nervis inicials, els de César Ferrando han començat a moure la pilota i a buscar a Calle, molt actiu durant tot el partit. El perill, però, arribava per la banda i a partir dels centres de Campano. D’una combinació amb Calle ha sorgit el primer, que ha transformat Jandro gràcies a un magistral centre de l’avui capità grana. Era el minut 22 i tot feia preveure que el Nàstic aconseguiria posar punt i final a la ratxa negativa, però vuit minuts després Goiria posava la por al cos dels locals marcant, sol i després d’un error, l’empat. Sortien els vells fantasmes al Nou Estadi, però els tarragonins estaven decidits a sortir de la zona vermella fos com fos. Campano, altre cop estel·lar, ha tret un córner en curt en el 43′, Jandro li ha tornat la pilota i Tortolero ha marcat de cap. Mitja part i altre cop per davant al marcador.
La segona part ha servit per mantenir el resultat gràcies a la gran actuació de la zona defensiva i de David Medina, que ha realitzat un gran tasca al pivot defensiu. Els canvis han donat aire a l’equip, que tan sols ha patit en el temps de descompte, a partir dels llançaments a la desesperada de l’Eibar.
Finalment, una victòria per a respirar, agafar moral i, el més important, sortir del descens.