gimnastic-banner-the-beat-challenge

Victòria balsàmica

El Nàstic ha aconseguit la primera victòria com a local contra el fins avui líder de la categoria, el Salamanca, per 2 gols a 0. Els granes han mostrat l’efectivitat que els havia mancat fins ara i han fet un partit seriós en defensa, tret d’algun passada defectuosa a l’equador de la primera part.
El Salamanca ha volgut la pilota des del començament i el Nàstic l’ha deixat jugar. La pilota es movia al mig del camp, sense perill. Aquest fet ha convertit la primera part en avorrida, una tònica que tan sols es trencava per mitjà d’alguna pilota penjada des de la banda per part del Nàstic, i alguns regals en defensa. En una d’aquestes Moisés ha tingut el primer, però Català l’ha tret a la línia de gol. El Salamanca, en canvi, ha xutat més, però sense encert.
Just en el 2′ de la segona s’ha trencat l’empat. Una passada de Víctor l’ha aprofitat Redondo per obrir la llauna. El Salamanca ha buscat el gol de l’empat des d’aquell moment, mentre que el Nàstic s’ha limitat a defensar,i de manera molt encertada. Com més s’acostaven els minuts finals, més a proper de Rubén era la pilota, fins que un inspirat N’Gal, quan restava un minut pel 90′, s’ha inventat una xilena que ha sorprés a Alberto i al Nou Estadi.

gimnastic-ucrania