Victòria brillant

El Gimnàstic de Tarragona ja mira cap a dalt. Els granes han guanyat per 3 gols a 0 al Girona, en un gran partit dels de Ferrando, que l’han tingut controlat durant els 90 minuts.
El Gimnàstic ha confirmat la bona ratxa i ja en el minut 14 guanyava per 1 gol a 0, gràcies a un gol de Víctor amb el cap, després d’una centrada de Jordi Alba. Amb el gol, els de Tarragona encara han dominat més el joc durant la primera part, mentre que el Girona creava perill a pilota parada.
El Nàstic ha ampliat el marcador abans de la mitja part, per mitjà d’un penal xiulat sobre Mingo. L’especialista Jandro no ha fallat i els granes se n’han anat al vestuari amb un clar 2 a 0.
El Girona ha sortit més entonat a la segona part i durant els primers deu minuts ha controlat el ritme del partit, però ha notat la falta de pòlvora ofensiva. El Nàstic, mentrestant triangulava i començava a agradar-se. Tal era el joc dels granes que s’han sentit els primers crits d’olés de la temporada al Nou Estadi. I en el 80′ ha arribat el tercer després d’una gran jugada personal de Víctor que ha deixat el gol en safata a Mario Gibanel.
D’aquesta manera el Nàstic encadena 3 victòries consecutives i comença a mirar cap a la zona d’ascens.