gimnastic-banner-the-beat-challenge

Victòria clau pel Cadet A

Els de Bruno Uria van superar a l’Hospitalet per 2 a 1, sumant tres punts molt importants de cara a la permanència.

Els de Bruno Uria van superar a l’Hospitalet per 2 a 1, sumant tres punts molt importants de cara a la permanència.

En un partit molt igualat, els tarragonins van saber jugar millor les seves cartes per endur-se tres punts que donen oxigen als d’Uria de cara a allunyar-se, una mica més, de la part baixa de la taula. Els nervis de tots dos equips, davant la importància del matx, es van notar en els primers minuts, on cap dels dos equips va saber imposar el seu estil de joc. Mica en mica, el Nàstic va aconseguir espolsar-se la pressió, passant a disposar de les millors ocasions del partit. Amb un joc molt directe per part de tots dos equips, els grana va saber definir, primer en una jugada d’estratègia i després per mitjà d’una bona jugada personal de Sergio.

El tècnic grana, Bruno Uria, destacava la importància dels tres punts aconseguits. “Estic molt content, l’actitud competitiva del grup ha estat molt bona. No hem jugat com volíem i havíem treballat, però ens hem sabut adaptar a la realitat del partit. Sumem tres punts importants abans del desplaçament al camp de La Damm, que serà un partit molt complicat”.

El proper partit del Cadet A serà el diumenge, 5 de Gener, a partir de les 18 hores al camp de La Damm. Els barcelonins són els tercers classificats i porten una ratxa de 7 victòries consecutives.

gimnastic-ucrania