Victòria treballada contra l’Sporting

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit vèncer per 2 gols a 0 al tercer classificat, l’Sporting de Gijón, gràcies a dues dianes de Jandro. Amb aquest resultat els de Javi López trenquen amb una dinàmica negativa i encaren el partit del Racing de Ferrol amb la voluntat d’escalar posicions en la classificació.
Ja avisava l’entrenador dels asturians, Manuel Preciado, del poder ofensiu dels de Tarragona i avui els jugadors granes s’han encarregat de demostrar-ho, ja que l’efectivitat ha estat la millor aliada de l’equip local. En el minut 20,l una gran jugada d’Antonio López per la banda dreta (la primera del partit) ha acabat en penal. Els jugadors de l’Sporting no han protestat la pena màxima, fet que evidencia la claredat de la falta. Jandro s’ha encarregat de transformar-la i fer pujar l’un a zero al marcador.
Els jugadors de l’Sporting han intentat empatar el partit amb jugades de pilota llarga per guanyar l’esquena dels defenses granes, però entre Roberto i els centrals han evitat el perill. La conjunció Maldonado i Jandro ha tornat al Nou Estadi, després de massa temps sense aparèixer, però amb els papers canviats: Tati recollia una pilota a la línia de tres quarts i feia una passada a l’espai perquè l’asturià perforés l’escaire asturià. Quedaven trenta minuts de tràmit i el Nàstic s’ha limitat a moure la pilota i eixamplar el camp per cansar els contraris. Finalment, 2 a 0. Un resultat que permet tornar a confiar en les possibilitats d’aquest equip.