Victòria contra el Múrcia

El Gimnàstic de Tarragona ha guanyat per 3 gols a 0 contra el Múrcia i ha fet un pas endevant per segellar la permanència quan encara queden 7 jornades per disputar-se. El partit ha tingut dues cares ben diferenciades, ja que la primera part ha estat molt lenta, amb poques jugades i amb un joc estèril al mig del camp. Tan sols Redondo ha aconseguit inquietar la porteria d'Elía, en una jugada col·lectiva. L'entrada de Jordi Alba a la mitja ha revolucionat el partit. Ben aviat, el jove extrem s'ha tret un xut des de fora l'àrea que ha entrat per l'escaire de la porteria rival. El partit s'animava i pocs minuts després, Redondo encarava a Elía i queia dins l'àrea. L'àrbitre del partit ha xiulat penal i el Nàstic ha fet el 2 a 0 en segona instància per mitjà de Víctor, ja que el penal s'ha hagut de repetir. El Nàstic tenia molt ben encarat el partit i encara més quan Movilla agredia a Jordi Alba i era expulsat. La victòria grana l'ha certificat Moisés després d'un contraatac en què han participat Jordi Alba i Víctor.