Villarreal B 3 – 2 Nàstic

La victòria es resisteix. Tot i la bona imatge que ha donat l'equip a Villarreal, els grana no han pogut puntuar. El gol inicial dels locals ha estat igualat pels grana, però una exhibició de Joselu ha acabat amb Hattrick i amb la victòria del filial del submarí groc.  El gol de penal de Powel i l'embrenzida final no ha tingut premi en forma de punts.

Canvi radical del Nàstic a Villarreal, que ha jugat els seus millors minuts de la temporada. La primera part ha tingut de tot. El partit ha començat amb un domini clar de la pilota dels locals, mentre que els grana es dedicaven a pressionar la sortida dels groguets i a buscar pilotes a l'espai. En el minut 4 ha aparegut per primer cop Ruben. El porter aragonès ha desviat un bon xut per terra de Jaume Costa. Amb el pas dels minuts la pressió grana ha fet efecte i els d'Oliva han guanyat metres i possessió. En el minut 13 ha arribat la primera ocasió pel Nàstic en una combinació entre Powel i Peragon. I quan millor estava el Nàstic ha arribat el gol local, que ha caigut com una gerra d'aigua freda. Una bona jugada per la dreta de l'atac del filial groc ha acabat amb una centrada per terra i el remat precís de Joselu, que ha suposat l'avançada dels de la Plana.

La reacció grana ha estat immediata. En la jugada següent Gila ha rematat de cap una gran centrada de Peragon, però Mariño ha volat i ha posat la mà enviant la pilota a córner. El Nàstic no ha abaixat els braços, i només 7 minuts més tard ha arribat la igualada. En una jugada d'estratègia Iriome ha rematat en pròpia porta la centrada de Longàs, veient com l'1-1 pujava al marcador. La primera part ha acabat amb aquest marcador.

A la represa el guió ha estat el mateix, però dues decisions oposades han marcat la desigualtat. En el minut 58 l'àrbitre ha xiulat un  penal de Ruz, que ha acabat amb el segon gol de Joselu i el segon gol del Villarreal.  Dues jugades més tard el col·legiat no ha vist penal en una caiguda dins l'àrea de Powel. Amb el 2-1 el Nàstic ha avançat línies per buscar l'empat i, en una contra, Joselu ha signat el hattrick i el tercer gol pels locals. Un cop massa dur pels jugadors de Joan Carles Oliva.

Però un altre penal ha tornat a canviar el ritme del partit. Luna, que havia entrat feia poc, ha provocat la pena màxima, que ha suposat també l'expulsió de Pere. Powel ha estat l'encarregat de marcar i retallar distàncies. Dos minuts més tard, una altra jugada de Luna per la banda ha acabat amb el xut al pal de Roberto Peragon, el Nàstic no es rendia.  Tot i l'embrenzida final, el gol no ha arribat i el Nàstic ha perdut per la mínima al MIni Estadi de la Plana.

El proper partit dels grana serà diumenge a les 18h al Nou Estadi contra el Cartagena.